Arbeidsdeskundigen en herstel regisseurs

De herstelregisseurs van Wibbens zetten zich in voor het initiëren, organiseren en realiseren, samen met het slachtoffer en met professionals, van afgesproken doelen voor herstel. Zij brengen voor de verschillende levensdomeinen in kaart in hoeverre slachtoffers voldoende zelfredzaam zijn om te herstellen. Is het slachtoffer binnen een levensdomein onvoldoende zelfredzaam, dan doet de herstelregisseur praktische voorstellen die bij het persoonlijke profiel van de cliënt passen. De herstelregisseurs hebben ruime ervaring met letselschade, ieder met een eigen specifieke achtergrond en deskundigheid, maar ze zijn allen breed inzetbaar.

Dit zijn onze arbeidsdeskundigen en herstelregisseurs

Wibbens-portret---083-min
Eltjo Hartman
Herstelregisseur
en herstelcoach
Wibbens-portret---016-min
Bianca Jagt
Herstelregisseur, loopbaanpsycholoog, MfN-registermediator

Systeemcoach, herstelregisseur en beroepskeuzeadviseur

Eltjo werkt sinds 2012 bij Wibbens. Eltjo werkte daarvoor onder meer als zelfstandig ondernemer bij een bedrijf dat zich bezighield met letselschade zaken, verzuim en arbeidsongeschikte ondernemers. 

‘Ik ben als hulpverlener bezig met verandertrajecten. De cliënten die ik begeleid hebben vaak een combinatie van privé en arbeidsgerelateerde problemen. Zonder goede verwerking is er vaak geen ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik zie mezelf meer als een counselor: wat heeft de cliënt nodig om tot ander gedrag te komen waardoor er weer ruimte is voor bijvoorbeeld een nieuwe carrière.

Daarbij kijk ik ook naar de sociale omgeving van de cliënt. Zelf ben ik ervaringsdeskundige, na 3 auto-ongelukken heb ik ook mijn leven anders moeten inrichten. Van cliënten verwacht ik dat ze in staat zijn om met mij samen te werken, mee kunnen helpen om een vertrouwensband te realiseren en veranderingsbereid zijn.’ 

Eltjo houdt in zijn vrije tijd van alle sportieve activiteiten met een balletje.

Loopbaanpsycholoog, Cogmed trainer en herstel regisseur

Bianca werkt sinds mei 2013 bij Wibbens. Hiervoor werkte ze jaren in de sales en werving en selectie. 

‘De rode draad in mijn carrière is mens en werk. Ik zie het als een uitdaging om mensen opnieuw zingeving te bieden. Dat doe ik op een praktische manier. Als psycholoog ga ik graag de diepte in met mijn cliënten om zo te ontdekken waar hun passie ligt en wat nog mogelijk is. In een traject gebeurt altijd iets: dat kan soms klein zijn maar soms ook iets groots. Ik vind dat mijn cliënten altijd in de lead zijn. Daarbij ben ik een soort spiegel en sparringspartner. Cliënten geven aan hoe verder en daarna gaan we een gezamenlijk pad bewandelen.

Onderweg bekijken we stap voor stap hoe het gaat en wat de volgende afslag gaat worden (waarvan ik hoop dat het de goede is). Ik vind het mijn vak om me naar de cliënt te voegen. Als iemand een andere kant op wil dan zal ik alsnog iemands grootste supporter zijn. En als het niet lukt dan ben ik er voor je en gaan we kijken hoe verder. Daarbij schakel ik (graag) andere professionals in wanneer dit nodig is. Alles op basis van vertrouwen dat het goed komt!’

Bianca houdt heel erg van heel hard werken, maar ze kan ook heel hard ontspannen. Dat doet ze door theater te spelen, een boek te lezen of een serie te bingen. Maar ook gaat ze graag mountainbiken met haar man of doet ze leuke dingen met haar kinderen. 

Wibbens-portret---186-min
Arjan Dokter
Herstel regisseur, register arbeidsdeskundige, fysiotherapeut (np).
Wibbens-portret---057-min
Peter Huizinga
Herstelregisseur en register arbeidsdeskundige

Register arbeidsdeskundige/herstelregisseur en mede-eigenaar.

Arjan werkt sinds 2007 bij Wibbens. Daarvoor had Arjan diverse functies in de (commerciële) gezondheidszorg.

‘Arbeid en gezondheid zijn eigenlijk de rode draad in mijn carrière. Daarbij komt het thema belasting en belastbaarheid altijd terug. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden bij het opnieuw uitvinden van hun carrière en privéleven na een ingrijpende ervaring zoals ziekte of letsel. Ieder mens is anders en ieder mens reageert anders op tegenslagen.

Daarbij is de manier van omgaan met die tegenslagen leidend in hoe je verder gaat met je leven. Bij mijn cliënten kijk ik altijd als eerste naar dit aspect. Dit bepaalt hoe we op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Met mijn cliënten wil ik een vertrouwensband hebben, want vanuit vertrouwen kun je veranderen en vooruit. Als dat vertrouwen er is krijgen mijn cliënten alle kansen om op zoek te gaan naar wat nog wel mogelijk is en daar zal ik ze op alle mogelijke manieren bij ondersteunen. ’ Arjan is een fanatieke sporter en blijft graag in beweging door onder andere golf, skiën en padel.

Register arbeidsdeskundige, ergonoom en herstelregisseur

Peter werkt sinds 2015 bij Wibbens. Daarvoor werkte hij bij een re-integratiebureau, het UWV en in het onderwijs.

‘Ik werk graag met mensen met beperkingen om samen het maximale resultaat te bereiken in werk, gezondheid en inkomen. Een groot deel van mijn werk bestaat uit letselschadezaken. In letselschade hou ik ervan om mensen te ondersteunen met in beweging komen en zelfredzamer te worden. Daar zit een deel arbeidsdeskundigheid bij, maar ook ergonomie. Als ergonoom kijk ik naar hoe ik mensen, ondanks hun beperkingen of chronische klachten, een passende werkplek kan bieden. Daar is soms een flinke portie creativiteit en atypisch denkwerk voor nodig, wat ik juist een uitdaging vind. Daarnaast help ik werkgevers om op de werkplek te voorkomen dat mensen gaan uitvallen door klachten die ontstaan door het werk.

Als arbeidsdeskundige in letselschade werk ik graag op basis van wederzijds vertrouwen. Als iemand vertrouwen heeft kan ik ook dingen zeggen die misschien minder leuk zijn, maar wel noodzakelijk om de situatie beter te maken. Van mij mogen cliënten een rol als aanjager verwachten. Ik zet mensen aan het denken: wat doe ik eigenlijk en is het wel handig? Het confronteren van mensen met hun ingesleten patronen en gedragingen doe ik niet om ze tegen te houden, maar om ze juist vooruit te helpen. Soms zet ik mensen graag letterlijk in beweging, we gaan dan sporten, mountainbiken of wandelen. Daarmee activeer ik mijn cliënten om weer fysiek bezig te zijn, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit bijdraagt aan herstel en levenskwaliteit.’

Sporten is voor Peter erg belangrijk. Na een hectische werkdag is sporten voor hem de manier om zijn hoofd weer leeg te maken. Hij houdt van mountainbiken, judo, hardlopen en gaat graag naar de sportschool.

Wibbens-portret---334-min
Jos van Ewijk
Herstelregisseur,
psycholoog en register arbeidsdeskundige
RogertWibbensPortret-min
Rogert Mulder
Bedrijfskundige en herstelcoach
letselschade

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Als oud-gymnastiekleraar en onderwijsconsultant kwam Jos in 2014 bij Wibbens in dienst. Hij is bij Wibbens zowel arbeidsdeskundige als herstelregisseur.

‘In mijn werk binnen de letselschade probeer ik cliënten van a tot z te ondersteunen. Voordat een cliënt zich kan richten op het vinden van passend werk komt er heel wat bij kijken. Waar is mijn cliënt mee geholpen? Dat kan variëren van aanpassingen in huis tot uitleg over een UWV-traject. We gaan samen op zoek naar een goede balans in gezondheid, werk en inkomen en niet onbelangrijk: zingeving.

Ik werk graag samen met gemotiveerde cliënten en ben in mijn werk duidelijk en oplossingsgericht. Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden zorgt ervoor dat zich vaak nieuwe kansen voordoen waardoor cliënten weer nieuwe richtingen in kunnen slaan.’

Privé laadt Jos zich voornamelijk op door te sporten: badminton, fietsen, schaatsen en diverse sportieve activiteiten in de bergen geven hem energie.

Bedrijfskundige, mede-eigenaar Wibbens

Voordat Rogert in 2018 bij Wibbens kwam werkte hij sinds 2015 als zelfstandig ondernemer in de letselschade.

‘Ik hou mij bij Wibbens bezig met letselschadezaken bij ondernemers. Als een ondernemer uitvalt door bijvoorbeeld een verkeersongeval, dan levert dat veel stress en vragen op: hoe nu verder met het bedrijf? Daarbij is het behouden van de continuïteit van de bedrijfsvoering uiteraard van groot belang, maar ook wat de financiële gevolgen zijn van het letsel van de ondernemer.

Als onafhankelijke partij breng ik onder andere de schade in kaart. Dat doe ik niet door enkel naar de cijfers te kijken maar ook door in gesprek te gaan met de ondernemer, zodat die cijfers op de juiste manier geïnterpreteerd worden. Uiteindelijk is mijn doel om op een zo gedegen en duidelijk mogelijke manier de aan mij gestelde vragen te beantwoorden.’

In zijn vrije tijd sport Rogert graag. Ook brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Wibbens-portret---205-min

Jeroen Waelen
Herstelregisseur, psycholoog en register arbeidsdeskundige

FennekeWadman_website-min
Fenneke Wadman
Herstelregisseur en register arbeidsdeskundige

Herstelregisseur, psycholoog en register arbeidsdeskundige

Na zijn studie arbeids- en organisatiepsychologie verdiepte hij zich in het arbeidsdeskundige vakgebied. Sinds 2011 is hij werkzaam als arbeidsdeskundige. Eerst werkte Jeroen bij een arbodienst, waar hij werkgevers en werknemers begeleidde tijdens de re-integratie. In 2019 maakte Jeroen de overstap naar de letselschade. Jeroen werkt sinds 2021 bij Wibbens.

‘Ik hou van de complexe puzzels, het speelveld waarin zoveel verschillende belangen op tafel liggen, en dan proberen om optimaal van toegevoegde waarde te zijn voor de betrokkene. Want wat kan het machteloos voelen als je mogelijkheden van het ene op het ander moment beperkt zijn, en wat is het fijn als iemand met kennis van zaken je ondersteunt bij je re-integratie.

Bij mijn begeleiding zet ik naast zijn arbeidsdeskundige kennis en ervaring, ook mijn kennis van ergonomie en psychologie in. Ik heb gemerkt dat mijn kalmte en mijn positiviteit verbindend werken. Mensen weten dat ze op me kunnen bouwen. Zo creëer ik draagvlak voor wat ik graag doe: samen op weg gaan, constructief bouwend aan een betere toekomst.’

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Fenneke werkt sinds september 2022 bij Wibbens. Daarvoor werkte ze als arbeidsdeskundige bij een ander bureau.

‘Mijn werk bij Wibbens is uitdagend en afwisselend. Ik bijt me graag vast in letselschadetrajecten. Ik word blij als ik mensen weer in het zadel kan helpen na letsel. Dat zit ‘m vooral in het stukje meelopen met iemand. Een client kan letterlijk of figuurlijk gevallen zijn en ik vind het mooi om dan als steuntje in de rug even mee op te lopen op weg naar herstel en zingeving. In eerste instantie kijk ik graag naar hoe iemand in elkaar zit en waar hij of zij baat bij heeft. Ik oordeel niet, want als ik dat doe stop ik met kijken en luisteren.

Daarbij is het heel belangrijk hoe cliënten in hun eigen traject en herstel staan. Van mijn cliënten verwacht ik nieuwsgierigheid. Als iemand nieuwsgierig is naar zijn of haar eigen herstel en ook naar de manieren waarop, dat komen we samen vaak heel ver. Daarbij is het aan de cliënt om te bepalen welke hulp hij of zij nodig heeft. Aan mij is het dan om dat zo goed mogelijk te regelen. Daarbij trek ik vaak mijn trukendoos open om professionele hulp van alle kanten in te schakelen. Ik wil alles doen voor mijn cliënten, maar vind dat zij daarin absoluut de eigen regie moeten houden. Door het zelf zetten van stappen kom je er namelijk achter wat (nog) wel lukt en wat niet lukt en waar iemand hulp nodig heeft.’

De natuur geeft Fenneke energie. Buiten zijn en bewegen, met of zonder paard of kinderen.

Wibbens-portret---060-min
Bram Riensema
Herstelregisseur, register
arbeidsdeskundige
Wibbens-portret---199-min
Leo Hoekzema
Herstelregisseur, register arbeidsdeskundige, herstelcoach

Arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Bram werkt sinds september 2012 bij Wibbens. Daarvoor werkte hij als arbeidsdeskundige bij andere bedrijven.

‘Ik werk al jaren in het arbeidsdeskundige werkveld. Mensen lopen vaak vast. Ze komen in omstandigheden waar ze door hun (gezondheids)klachten er zelf niet meer uit komen. Dan kom ik in beeld. Ik bied graag hulp zodat mensen weer vooruit kunnen. Werk is hierbij een belangrijke factor, maar vaak spelen meer factoren in iemands leven een rol. Soms kan ik zelf de oplossing bieden samen met de client, maar ook schakel ik vaak externe hulp in.

Ik zie mezelf als een betrouwbare probleemoplosser. Ik doe wat ik zeg. Voor mijn cliënten ben ik altijd beschikbaar. Ik hou er niet van om zaken op de lange termijn te schuiven. Wat mijn cliënten betreft ben ik nogal van het ‘eigen regie’ model. Het is belangrijk dat mijn cliënten zelf ook initiatief nemen en niet te afwachtend zijn. Op die manier bereik je sneller het einddoel’.

Bram houdt in zijn vrije tijd erg van sporten en muziek luisteren en maken.

Register arbeidsdeskundige en herstelcoach

Leo werkt sinds 2010 bij Wibbens. Daarvoor was hij o.a. werkzaam als P&O-er en als arbeidsdeskundige bij een voorloper van het UWV. Sinds 2002 is hij werkzaam als register arbeidsdeskundige.

‘Ik ben erg geïnteresseerd in de relatie mens, gezondheid en arbeid. Voor mij is elk dossier weer een nieuwe puzzel. Ik voel me meer arbeidsdeskundig onderzoeker dan begeleider. Het grootste deel van mijn werk is het beoordelen van arbeidsdeskundige vraagstukken. Complexe zaken waarin antwoorden en oplossingen niet voor de hand liggen passen mij goed.

Daarbij rapporteer ik aan mijn opdrachtgevers zorgvuldig op basis van feiten. Voor een kleiner deel begeleid ik cliënten. Ik probeer ze handvatten te bieden om vooral zelf de regie te voeren over gezondheid/herstel en het opbouwen van belastbaarheid. Voor mijn cliënten zal ik altijd het maximale doen binnen mijn beroepsmogelijkheden als coach om toe te werken naar het gezamenlijk afgesproken doel.’

Wibbens-portret---143-min
Anoek van den Biggelaar
Herstelregisseur, register
arbeidsdeskundige
Wibbens-portret---006-min
Carin van de Veerdonk
Herstelregisseur, register
arbeidsdeskundige

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Na jarenlange ervaring in de verslavingszorg en verslavingsreclassering heeft Anoek zich laten omscholen tot arbeidsdeskundige. In 2018 is zij bij Wibbens in dienst getreden. Ze is gespecialiseerd in (re-integratie-) begeleiding in de letselschade waaronder mensen die bekend zijn met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en Post Commotioneel Syndroom of Whiplash.

‘Ik zie mijn werk als maatwerk: ieder mens met zijn of haar beperkingen, achtergronden en leefsituatie is anders en hier stem ik mijn plan van aanpak op af. Samen met een betrokkene kijken we welke wegen bewandeld dienen te worden om de stippen op de horizon te bewerkstelligen.

Hierin kijk ik niet alleen naar arbeid, maar naar alle leefgebieden. Het totaalplaatje moet uiteindelijk weer kloppen. Werken aan herstel is vaak zwaar en in dit proces begeleid ik iemand. Als iemand weer tevreden is met het leven dat hij/zij bereikt heeft, dan ben ik overbodig en zit mijn taak erop!’

Naast haar werk houdt Anoek erg van wandelen, tennissen, zwemmen en het ondernemen van sociale activiteiten met haar gezin inclusief hond, familie en vrienden.

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Carin werkt sinds februari 2020 bij Wibbens. Daarvoor was Carin fysiotherapeut en werkzaam in haar eigen bakkerij. Voordat ze bij Wibbens begon werkte ze bij een arbeidsdeskundig bureau.

‘Ik houd ervan mensen te stimuleren om in actie en beweging te komen. Vanuit mijn oude werk als fysiotherapeut was ik dit al gewend. Daar leerde ik ook hoe ik mensen kan helpen hun belastbaarheid te vergroten. Door knieproblemen kon ik mijn werk als fysiotherapeut en in de bakkerij niet meer uitvoeren. Ik moest dus op zoek naar andere wegen en me heroriënteren op hoe nu verder. Die ervaring gebruik ik in mijn werk voor Wibbens.

Ik probeer niet alleen een arbeidsdeskundig vraagstuk op te lossen, maar met respect en betrokkenheid samen met cliënten op zoek te gaan naar hun intrinsieke motivator. Zodat zij opnieuw balans in hun leven ondervinden. Elk mens is uniek in de manier waarop hij zijn beperkingen beleeft. Juist deze individuele verschillen maken mijn werk afwisselend en uitdagend.
In mijn vrije tijd ben ik een fervent concertbezoeker. Ook vind ik het heerlijk om in de natuur te wandelen en fietsen.

Wibbens-portret---271-min
Marieke Gort
Herstelregisseur en register arbeidsdeskundige
Wibbens-portret-7
Ralph Idzerda
Herstelregisseur, register
arbeidsdeskundige

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Marieke werkt sinds 2021 bij Wibbens. Daarvoor was ze zelfstandig ondernemer en hield ze zich bezig met re-integratiebegeleiding en coaching.

‘Ik maak in mijn werk graag een combinatie van arbeidsdeskundige onderzoeken en letselschade begeleiding. Ik wil graag er iets toe doen voor de cliënten. Dat doe ik door zij aan zij te gaan staan bij de mensen die ik begeleid. Ik hoop daarin een bijdrage te leveren door mensen hun dromen om te kunnen laten zetten naar doelen en ze vervolgens ook daadwerkelijk een andere en nieuwe kijk op hun mogelijkheden te geven.

Ik tracht daarin de schakel te zijn, waardoor mensen weer zo goed als mogelijk hun leven kunnen oppakken. Het gaat erom dat mensen weer voldoening hebben aan het eind van de dag en dat ze zich weer nuttig voelen. Het is een proces waarin ik met de client stappen vooruit maak, maar dat doen we wel samen.’

Privé wordt Marieke blij van wandelen met de hond, bezig zijn met haar paard, uit eten gaan en op vakantie/op pad met haar gezin.

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Ralph werkt sinds januari 2021 bij Wibbens. Daarvoor werkte hij o.a. als re-integratieconsulent en adviseur sociale zekerheid.
‘Ik probeer in mijn werk vaak letterlijk naast mijn cliënten te gaan staan. We gaan samen kijken welke stappen we gaan zetten om de doelen van mijn cliënt te bereiken. Vaak zitten mensen in een heftige periode waarin veel gebeurt op zowel werk, privé of financieel gebied. Ik ben er om stress weg te nemen, maar ook als steuntje in de rug.

In eerste instantie luister ik goed naar mijn cliënt en daarna gaan we samen stappen zetten om vooruit te komen. Het mooiste is als cliënten zelf het voortouw nemen en open en eerlijk zijn over wat ze ambiëren of wensen. Ik probeer zonder oordeel dat proces te begeleiden binnen de mogelijkheden van de cliënt. Ik ben nieuwsgierig naar waarom iemand bepaalde keuzes maakt en zal ook vanuit die nieuwsgierigheid mensen begeleiden. Daarbij ben ik dienstverlenend ingesteld, ik kijk altijd of ik mee kan gaan in de ideeën van de client. Als dat niet lukt zoeken we naar andere mogelijkheden en kansen om ons uiteindelijke doel te halen. En daarbij geef ik niet snel op.’

Ralph is buiten zijn werk om graag sportief bezig. Hij is lange tijd actief geweest in het volleybal. Tegenwoordig loopt hij regelmatig hard en traint hij voor de marathon. Bij mooi weer maakt hij ook wel eens een rit op zijn racefiets. Daarnaast is hij een groot liefhebber van detectives kijken, sport en politiek volgen, lezen en cabaret.

Foto-42-min

Ellen Boerrigter
Herstelregisseur, register arbeidsdeskundige

Wibbens-portret---031--min

Rianne Staring
Herstelregisseur, register
arbeidsdeskundige

Register arbeidsdeskundige en herstel regisseur’

Gecertificeerd register arbeidsdeskundige en herstelregisseur Ellen werkt sinds maart 2023 bij Wibbens. Daarvoor, sinds 2009, heeft ze veel ervaring opgedaan als

arbeidsdeskundige binnen de arbodienstverlening. Daarnaast heeft ze een eigen bedrijf als coach rondom kanker en begeleidt/ ondersteunt ze mensen (zowel werknemer als werkgever) met een ernstige aandoening in de re-integratie waarbij het uitgangspunt is een gezonde balans terugvinden. ‘Een gebeurtenis als ziekte of ongeval kan een leven van iemand en zijn/ haar omgeving behoorlijk verstoren met verstrekkende gevolgen.

Een bijdrage leveren aan het opnieuw kunnen oppakken van het leven en het terugvinden van een goede balans motiveert Ellen binnen haar werk als arbeidsdeskundige. Met haar Twentse nuchterheid houdt ze van een no-nonsense en praktische aanpak, waarbij ze de persoon met zijn mogelijkheden centraal stelt. Als er een ingrijpende gebeurtenis is geweest en iemand moet van ver komen, zoekt ze samen met de cliënt naar mogelijkheden om zijn/ haar talenten te gebruiken om het roer weer in eigen hand te kunnen nemen.

Dit met als doel dat de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk zijn of haar eigen leven kan leiden. Dat hoeft niet gelijk te zijn aan wat het was, maar als het als gelijkwaardig wordt ervaren, is dat voor haar een optimaal resultaat. Vertrouwen en verbinden zijn voor Ellen belangrijke kernwaarden in het werk. Ze staat naast de cliënt en gunt iedereen een waardevol leven. Dat is ook haar motivatie om als herstelcoach te werken.’

Register arbeidsdeskundige en herstelregisseur

Rianne is sinds maart 2022 in dienst bij Wibbens. Eerder werkte ze als fysiotherapeut en als arbeidsdeskundige bij een arbodienst.

‘Mijn werk begint bij het begrijpen van mijn cliënten. Dat doe ik door me af te vragen: wat beweegt hem/haar, wat denkt iemand en hoe wordt daarnaar gehandeld. Ik vind het belangrijk om een goede

vertrouwensband op te bouwen met mijn cliënten. Doordat ze mij vertellen wat ze nodig hebben en waar ze tegenaan lopen kan ik mijn werk goed doen. Er komt veel op deze mensen af. Ze zitten vol in een proces van verwerking. Wat kan nog wel en wat wordt de volgende stap. Samen kijken we wat we nodig hebben om alle stappen te kunnen zetten.

Als het nodig is heb ik contacten met alle instanties (bv gemeente, UWV, werkgever) om vooruit te kunnen. De cliënt staat er niet alleen voor, ik probeer de cliënt te helpen om zijn/haar regie zelf weer te kunnen pakken. Het kan gebeuren dat mijn boodschap niet altijd even leuk is, bijvoorbeeld als iemand te hard van stapel loopt. Dan ben ik degene die hem of haar toch echt wel even terugroept om een pas op de plaats te maken.

Anderzijds mag de client van mij toewijding verwachten: als die vertrouwensband er is geef ik alles. Ik bijt me vast en geef niet op voordat we onze doelen behaald hebben. Daarbij zoek ik alles tot op de bodem uit zodat ik ook zeker weet dat mijn client de beste opties krijgt.’

Rianne vindt het heerlijk om na werktijd met de honden erop uit te gaan. Maar ook sporten en sociale activiteiten doet ze graag.

Arjen_Munnik-white-bg

Arjen Munnik
Arbeidsdeskundige en herstelregisseur

xander-removebg

Xander Heyden
Bedrijfskundig en fiscaal adviseur

Register arbeidsdeskundige en herstel regisseur’

Arjen is september 2023 gestart bij Wibbens. Hij is vanaf 2017 werkzaam als register arbeidsdeskundige voor verschillende re-integratiebureaus. Daarvoor heeft hij langere tijd gewerkt als HR-adviseur binnen een grote organisatie. Hij heeft ruime ervaring in het werkveld van mens, arbeid, verzuim en mogelijkheden.

‘De mens staat centraal, niet de klacht. Dat kenmerkt eigenlijk mijn werk als arbeidsdeskundige. Iedereen kan ziek worden of onverwachts een ongeluk krijgen. Als dat je overkomt voel je je vaak kwetsbaar en heb je behoefte aan iemand die zonder oordelen naar je luistert en iets voor je kan betekenen. Zeker als je beseft hoeveel impact gezondheidsklachten of blijvende beperkingen op  iemands leven heeft.

Ik zie regelmatig dat iemand terecht komt in een wirwar van adviseurs, behandelaars en instanties die zich allemaal met hen bezighouden. Ik zie het dan als mijn taak om in dit lastige proces naast de persoon te gaan staan en duidelijkheid te geven. Ik ben geduldig en geef niet snel op, zodat we het beste resultaat kunnen bereiken. Anderzijds verwacht ik van de ander een open communicatie; “zeg wat je doet, doe wat je zegt”. Dan kunnen we samen aan de slag’.

Arjen woont op de Veluwe, vlak bij het bos en de heide. Hij vindt het heerlijk om na het werk buiten te gaan hardlopen of muziek te luisteren. Verder vindt hij het leuk om zijn kinderen aan te moedigen bij een spannende korfbalwedstrijd en probeert hij zelf ‘voor de lol’ ook nog een balletje te gooien.  

Wibbens letselschadeherstel is onderdeel van Wibbens advies.
Kijk ook op wibbensarbeidskundigadvies.nl en wibbensbedrijfskundigadvies.nl

Wibbens - 2024

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. statistieken bij te houden. Bekijk je deze site dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.