Herstelplan

In het herstelplan schetsen de herstelregisseurs het perspectief op herstel en werken ze de stappen uit om daar te komen. Het resultaat is een praktisch plan als leidraad voor gericht herstel in alle levensdomeinen.

Herstel is een persoonlijk en uniek proces van verandering in iemands houding, gevoelens, doelen, vaardigheden en rollen. Herstel betekent dat het slachtoffer de gevolgen van het letsel ontgroeit en nieuwe betekenis in zijn leven en nieuwe doelen ontwikkelt. Herstel betekent ook het normaliseren van een bepaalde situatie. Dit kan een arbeidsrelatie zijn, een financiële situatie of een passende studie- of werkomgeving. Herstel betekent niet altijd volledige genezing. Afhankelijk van de ernst van het letsel kan herstel ook betekenen dat het slachtoffer een manier weet te vinden om dagelijkse problemen het hoofd te bieden.

 

In het herstelplan worden realistische doelen afgesproken en wordt transparant aangegeven welke middelen en ondersteuning de herstelregisseur daarvoor noodzakelijk acht, inclusief een kostenindicatie.

Wibbens letselschadeherstel is onderdeel van Wibbens advies.
Kijk ook op wibbensarbeidskundigadvies.nl en wibbensbedrijfskundigadvies.nl

Wibbens - 2024

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. statistieken bij te houden. Bekijk je deze site dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.