Herstelonderzoek

De herstelregisseurs van Wibbens inventariseren voor acht levensdomeinen de belemmeringen die een herstel in de weg staan. Zij geven een advies, maken een eerste planning en gaan na welke instrumenten nodig zijn. Het resultaat is duidelijkheid over de belemmeringen die het herstel tegenhouden en over de wijze waarop deze kunnen worden weggenomen.

icon-2

Tijdens het herstelonderzoek brengen de herstelregisseurs ook systematisch in kaart in hoeverre slachtoffers in de verschillende levensdomeinen zelfredzaam zijn. Kunnen ze zelf een geschikt revalidatieprogramma vinden? Is een ondernemer in staat zijn bedrijf te hervormen? Kan het gezin de veranderde situatie een plek geven?

 

Voor de verschillende domeinen kunnen belemmerende factoren worden benoemd en herstelbevorderende maatregelen worden voorgesteld. Deze maatregelen zijn dan zo concreet mogelijk, tijdcontingent en hebben realistische doelen, met daarbij een planning en een kostenindicatie.

Wibbens_herstel-gerichte-aanpak

De acht levensdomeinen waarin de herstelregisseurs naar vooruitgang streven, zijn:

  1. fysieke gezondheid,
  2. psychische gezondheid,
  3. werk,
  4. financiën,
  5. wonen,
  6. huishouden en algemene dagelijkse levensverrichtingen,
  7. mobiliteit,
  8. sociale omgeving.

Wibbens letselschadeherstel is onderdeel van Wibbens advies.
Kijk ook op wibbensarbeidskundigadvies.nl en wibbensbedrijfskundigadvies.nl

Wibbens - 2024

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. statistieken bij te houden. Bekijk je deze site dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.